BİLSEM GRUP TARAMA UYGULAMALARI

 










2019-2020 Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Kılavuzunda yer alan takvim doğrultusunda 04 Ocak-19 Nisan 2020 tarihleri arasında yapılması planlanan ancak Covid-19 salgını nedeniyle ülke genelinde alınan sağlık tedbirleri kapsamında 15 Mart 2020 tarihinden itibaren ertelen BİLSEM Grup Tarama Uygulamaları Müdürlüğümüz İl Tanılama Komisyonu tarafından 05 Eylül 2020 tarihinden başlatılmak üzere planlanacağı duyurulmuştur.

                Buna göre;

                1- İl tanılama sınav komisyonları tarafından grup tarama uygulaması randevularının verilmesi; 10-18 Ağustos 2020,

                2- Grup tarama uygulamasına katılacak öğrencilerin giriş belgelerinin e-okul yönetim  bilgi sistemi üzerinden yayımlanması; 20 Ağustos 2020,

                3- Grup Tarama Uygulamalarının yapılması; 05 Eylül-11 Ekim 2020 olarak planlanmıştır.

                Uygulamaya  girmeyen öğrenciler ve daha önceden dilekçe ile mazeret bildirip uygulaya girememiş olan öğrenciler SINAV GİRİŞ BELGELERİNİ KAYITLI OLDUKLARI OKULLARINDAN alabileceklerdir.

Grup taraması (Tablet Uygulaması) 5 Eylül tarihinde başlayacaktır. Uygulamaya gelecek öğrenciler, Sınav Giriş Belgesi ve nüfus cüzdanlarını yanlarında bulunduracaktır.

Öğrenciler, sınav giriş belgelerindeki gün ve saate göre sınav saatinden en az 30 dakika önce Gebze Emlak Konutları İlkokulunda hazır bulunacaklardır.

Velilerimize duyurulur. 

 



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 1  kişi beğendi