YENİ NESİL EĞİTİM ATÖLYELERİ ARALIK AYI ETKİNLİKLERİ (NEW GENERATION EDUCATION WORKSHOPS DECEMBER ACTIVITIES)

2/B sınıf öğretmenimiz Zeynep Kahrıman ve öğrencileri Yeni Nesil Eğitim Atölyeleri eTwinning projeleri kapsamında Aralık ayı etkinliklerine öğrencilerin kendi avatarlarını tasarlaması ile başladı. Pixton Web 2.0 aracı ile avatarlarını tasarlayan öğrenciler Chatterpix aracı ile avatarlarını konuşturarak hem teknoloji kullanma becerilerini geliştirdiler  hem de eğlenceli vakit geçirdiler. P4C(Çocuklarla Felsefe) atölyesinde 'Hoş Geldiniz' kitabı ile felsefe soruşturmasına katılarak empati, yardımlaşma, dayanışma, farklılıklara saygı ve mültecilik kavramları üzerinde düşünüp, düşündüklerini birbirleriyle paylaştılar. Akıl ve Zeka oyunları atölyesinde üzerinde görsel, yasaklı kelimeler ve ipucu cümlelerinin bulunduğu kendi kart oyunlarını tasarladılar. Arkadaşlarıyla birbirlerine sorarak hem üretmenin hem de kendi ürettikleri oyunla oynamanın mutluluğunu yaşadılar.

03-01-202203-01-202203-01-2022