YENİ NESİL EĞİTİM ATÖLYELERİ ŞUBAT AYI ETKİNLİKLERİ (NEW GENERATION EDUCATION WORKSHOPS FEBRUARY ACTIVITIES)

  • 2/B sınıf öğretmenimiz Zeynep Kahrıman ve öğrencileri Yeni Nesil Eğitim Atölyeleri eTwinning projeleri kapsamında Şubat ayı etkinlikleri kapsamında  Matematik atölyesinde öğrenciler Wordwall Web 2.0 aracı ile hazırlamış olduğumuz dört işlem becerisine dayanan alıştırmalarla Matematik Turnuvası yaptılar.
  • Bilim atölyesinde öğrenciler Deney Şenliği yaptılar. Atölye öncesinde öğrenciler üçerli grup oluşturdular. Her grup yapacağı deneyi araştırdı ve karar verdi. Deney malzemeleri ve sunum gibi hazırlıklar paylaşıldı. Belirlenen günde grup çalışması ile deneylerini sundular. Atölye etkinliği ile iş birliği, iletişim, problem çözme, topluluk önünde konuşma becerilerine katkıda bulundular.
  • Müzik atölyesinde öğrenciler Tzadik Katamar şarkısında kaşıklarla ritim çalışması yaptılar. Birlikte hareket etme, grup çalışması, iletişim, iş birliği, dikkat ve konsatrasyon gibi becerilerini geliştirdiler.

Güvenli İnternet Günü Etkinlikleri kapsamında proje paydaşlarının iş birliği içerisinde hazırlamış olduğu 'İnternetin Güvenli Kullanma Kılavuzu'nu öğrencilerimiz okuldaki diğer öğrencilere dağıtarak onların hem bilgilenmesini sağladılar hem de projenin yaygınlaşmasına katkıda bulundular.

Atölye Linkleri:

https://www.youtube.com/watch?v=m8g7oR--URo

https://www.youtube.com/watch?v=-rgt_Kn9VGg&t=9s

https://www.youtube.com/watch?v=Fz4Hx7W3Hc8

https://www.youtube.com/watch?v=Fz4Hx7W3Hc8


15-03-202215-03-2022



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi